Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Huzurlu Bir Yer

3 posters
YazarMesaj
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 10, 2007 6:08 pm

...
https://sihirlihogwartsim.yetkin-forum.com
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2007 10:42 am

Cornelia uğradığı yerlerden sonra burada belirdi ...

Biraz huzur herkese yarardı . Suya iyice yaklaştı ... Neredeyse içindeydi . Üstü ıslanmıştı . Küçük bir cadı gibi suyla oynuyordu ... Bir süre sonra kendine bu kadar ıslanmak yeter dedi ve oradan kçşke cisimlendi ...
https://sihirlihogwartsim.yetkin-forum.com
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:00 am

Nina , Thora ve Aleera hep birlikte buraya gelmişlerdi ... Çatlak Kazan'ın bunaltıcı havasından kurtulmak bütün cadıların hakkıydı ...

'' Keşke cisimlenebilseydik ... Buraya kadar yorulmazdık ama gerçekten güzel bir yer ... '' dedi .
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:02 am

- Evet cisimlenebilmek çok güzel olsa gerek.. diye onayladı onu Aleera. Umarım şu cisimlenme sınavını bir an önce geçeriz.

ileride bir kaya gördüler ve onun üzerine oturdular.

- Burası gerçekten huzurlu bir yer . dedi Aleera. Gölün şırıltısı geliyordu kulaklarına...
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:08 am

'' Aslında annem bana öğretseydi çok güzel olurdu ama her ne kadar eski Slytherin olsada beni anlamıyor ... '' dedi ...

'' Off çok sıcak ... Şimdi şu göle atlamak vardı ... Eğer büyü yapabilseydim atlardım ama şanssızlık '' dedi ve bir ah çekti ...

'' Sence o özel güç kimde olabilir ? '' dedi Aleera'ya ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:10 am

- Bilmiyorum . dedi Aleera çaresizce. Ama her kimdeyse eminim sinirlendiğinde ortaya çıkacaktır. Ve güçlerin şöyle bir özelliği vardır ki .. Örneğin ben masayı yaktığımda alevler size gelseydi bile zarar vermezdi. Yani istediğine zarar verirsin istediğine vermezsin bu çok iyi bir özellik gerçekten.
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:14 am

'' Zaten ben sevdiklerime -ki sayısı çok azdır- zarar verirsem yaşayamam ... Ama arasıra heyecan iyi olur ... '' dedi .

'' Bana biraz özel gücünden bahseder misin ? '' dedi Aleera'ya özel gücü olma ihtimali 0 olan bir gibi ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:17 am

- Özel güçlerin pek çok özelliği vardır. dedi Aleera. Ama en güçlüsü işte bu yeryüzünü kontrol edendir. Özel güçler asla yasadışı değildir. Ama muggle lara zarar verenler ceza alabilir . Benim gibi. Savunma veya saldırı amaçlı kullanabilirsin hiç fark etmez. Sinirini geçirmek için de kullanabilirsin. Ama işte dediğim gibi sadece bir canlıya zarar verirsen ceza alırsın.

Aleera eline bir taş alarak göle attı. Sonra da taş kaydırmaya başladı. Sonra sıkılarak tekrar kayalığa oturdu.
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:25 am

'' Yasadışı kullanmadan da pek zevki çıkmaz '' dedi Nina sinsice gülümsüyerek ...

O sırada çalıların arkasından bir çıtırtı geldi ... Nina dönüp baktığında bunun bir kurt adam olduğunu farketti ... Onlara saldırmak üzereydi ...

Nina ne olduğunu anlamadı ama birden bir deprem oldu -7 şiddetinde Very Happy - ve kurt adam açılan yarıklardan birine düştü ... Bakakalmıştı . Ne diyeceğini bilemiyordu ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:28 am

Kurtadam gider gitmez deprem birden kesilmişti. Aleera çok şaşırmıştı. Nina 'ya bakakalmıştı.

- Nina a- az önce ko- konuştuklarımızı hatırlıyorsun değil mi ? dedi şaşkınlıkla. O kadar şaşırmıştı ki ... Aynı zamanda da çok mutlu olmuştu. Üçüncü ve en güçlü kişi Slytherin den çıkmıştı.
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 11:31 am

Nina korkmuştu hatta ağlıyordu .

'' Anneeeeeee !! '' diye bir çığlık attı . - Belkide psikolojisi bozulmuştu Very Happy - Titriyordu ...

'' B-be-en y-yap-ma-dım-dım '' diyordu - kekeleyerek - belki başka bir zamanda gerçekleşseydi bunlardan o kadarda korkmazdı ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:19 am

- Korkacak birşey yok Nina . diye onu teselli etmeye çalıştı Aleera. Ama sen de haklısın. Kim olsa böyle birşeyden korkardı. dedi ve Nina ' yı bir kayanın üzerine oturttu. Kendi de yanına oturdu.
- İnanabiliyor musun ? Üçücü özel güç de bir Slytherin 'den çıktı.
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:22 am

Nina o kadar korkmuştu ki sanki bir suç işlenmiş ve onun üzerine atılmış gibi :

'' Ben yapmadım '' diyordu ...

'' Ama nasıl olur ... Eğer böyle bir şey bende varsa , bugüne kadar nasıl farketmedim ... Ne kadarda aptalım '' dedi ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:25 am

- Zaten öyle birdenbire fark edilmiyor Ninacığım. Ben de birine çok sinirlendiğim anda fark etmiştim. Bunu ilk olarak ya sinirlendiğinde ya da saldırıya uğradığında fark edersin. Sonra ise istediğin gibi kullanabilirsin. Nina çok şanslısın.
dedi Aleera. Bu gerçekten çok üstün bir yetenekti.

- Artık kimsenin sana karşı koyabileceğini zannetmiyorum. Ummadığın kadar güçlüsün.
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:29 am

Nina hala endişeliydi ... Ama artık kimse karşı koyamazdı ... Slytherinlilerin üstünlüğünü herkese kanıtlayabilirdi . Ayağa kalktı ve sanki bir topluluğun önünde yürüyormuş edasıyla :

'' Ben dünyanın en güçlü kızıyım '' dedi . Sonra da sanki kendisiyle röportaj yapılıyormuş gibi

'' Err . Bu gücü farkettiğimde etrafımı kurtadamlar sarmıştı ... Her bir yandan geliyorlardı ... Ben ise ... Korkmak mı hayır korkmamıştım . Gayet soğuk kanlıydım ... Böyle bir güç benim gibi bir soyluda olmayacakta kimde olacak '' dedi ve güldü ... Artık Gryffindorları rahatlıkla ezebilecekti ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:32 am

Aleera da sessizce kıkırdadı.

- Bir daha bize bulaşabilecekler mi bakalım ? dedi ve güldü.

- Evet bayan böyle bir güce sahip olmak nasıl bir duygu ? diye sordu bir röportajcı edasıyla...
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:35 am

'' Şimdi biliyorum artık bütün Gryffindorluları ezebileceğim ... Hepsi önümde eğilecek ... Sonra biliyorsunuz artık Dırdırcı'ya Gelecek Postası'na felan resim çekimlerim başlar . Zaten popüler ve soyluydum ... Şimdi hem popüler hem soylu hem de ünlü oldum '' dedi ve kahkaha attı ...

'' Başka sorunuz yaksa çok işim var gitmeliyim '' dedi ve yine güldü ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:40 am

- O değerli vaktinizi daha fazla almayalım . Buyrun bayan .. dedi ve kahkahayı patlattı Aleera.

- Bakalım bizimle o kadar uğraşan Gryffindorlular şimdi ne yapacaklar. Hele de özel güçlerin ikisi Slytherin deyken. Aptal olduklarını biliyorum ama artık bize bulaşacak kadar aptal olabilirler mi bilemiyorum.. dedi ve yine bir kahkaha tufanına kapıldı.
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:44 am

'' Hea onlar bulaşmazsa artık ben bulaşacağım ... Özellikle Charles'e '' dedi ve güldü ...

'' Savunun millet , Güçlü Slytherinliler geliyor ... Hücum '' dedi ve kahkaha attı ...

'' Ama şu seherbaz yokken ortalıklarda işimizi bitirelim o gelince bozuyor ... '' dedi suratını ekşiterek .
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:46 am

- Evet bencede. Ve artık büyü gücünü kullanır bence. Çünkü savunmasız değiliz. Kullanmaktan çekinmez. Şöyle gidip kendimize uğraşacak birilerini bulalım mı ? Ne dersin ? diye sordu Aleera ve sinsice gülümsedi.
Nina Williams
Slytherin Öğrencisi
Nina Williams

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 10:56 am

'' Olur kendimize bir kaç ezik bulalım ''

'' Hatta muggleler süper olurdu '' dedi ve gülümsedi ...

'' Napalım kötülük bizim içimize işlemiş '' dedi ve kahkaha attı ...
Aleera Volerius
Slytherin Öğrencisi
Aleera Volerius

Huzurlu Bir Yer Empty
MesajKonu: Geri: Huzurlu Bir Yer   Huzurlu Bir Yer Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 11:01 am

- Lonon meydanı istemediğimiz kadar ezik dolu . dedi Aleera.

- Gidip onlarla biraz uğraşalım.

Thora , Nina ve Aleera hep birlikte Magical River 7dan çıktılar . Lonon Meydanına gitmek üzere yola koyudular.

Huzurlu Bir Yer
1 sayfadaki 1 sayfası