Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sessiz Ve Sakin Bir Masa

3 posters
YazarMesaj
Lynne Flora Water
Okul Müdürü
Lynne Flora Water

Sessiz Ve Sakin Bir Masa Empty
MesajKonu: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2007 10:14 pm

...
https://sihirlihogwartsim.yetkin-forum.com
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:05 pm

Ricardinho buraya cisimlendi etrafa bakındı kimse yoktu canı sıkılıyordu.Garsona:

"Bana bir kaymak birası lütfen" dedi.Birilerinin gelmesini bekledi.Beklerken kaymak birasından bir yudum aldı ve Cornelia'nın oraya geldiğini gördü çaktırmadan önünü döndü ve geldiğini görmemiş gibi yaptı.

Out: Very Happy:D çaktırmayın len anlamamış gibi yapın ben çaktırmadan önüme döndüm Very Happy:D
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:09 pm

Cornelia kapıda belirdi . O beliriken de bir kaç garson korkmuştu ama alışmıştı artık bunlara ...

Yavaş yavaş masaların arasından yürüyerek buraya gelmişti . Geçip masalardan birine oturdu . Biraz stresliydi ...

'' Garson bana bir ateş viskisi getirir misin ? '' diye bağırdı ...
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:13 pm

Ricardinho Cornelia'nın bir masaya oturduğunu gördü ve yanına gitti.Ardından:

"Nasılsın Cornelia?" dedi.Ve Cornelia tam viskisinin parasını ödeyecekken Ricardinho:

"Bir dakika" dedi.Garsona kendi birası ile viskinin parasını verdi ve bahşiş verdikten sonra:

"Eeee prof.luk nasıl gidiyor?" dedi.
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:17 pm

'' Teşekkür ederim hiç gerek yoktu '' dedi Cornelia ve Ricardinho'nun sorusunun cevabını verdi

'' Aslında pek de iyi sayılmaz . Şu an sadece bir seherbazım . Hogwarts açılsada derslere başlasam ... '' dedi .

'' Eee senin seherbazlık nasıl gidiyor ? Bakalım kaç ölümyiyenden intikamını aldın ? '' diye sordu Ricardinho'ya ...
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:23 pm

Ricardinho Cornelia'nın sözlerini duydu:

"Evet şu anlık seherbazsın"dedi.Sonra kaç ölüm yiyenden intikamını aldın diye sorduğunu duydu yine o olayı hatırladı gözünden yaş geldi biranlık ağlamaya başladı sonra göz yaşını silip soruya cevap verdi:

"Şu anlık 5 tanesi öldürdüm 3 arkadaşı birden 2'sinide tek yakaladım bir tanesiylede uğraşıyom ama hep kaçıyor." dedi.Sonra:

"Hogwarts yarın açılcak olsa heycanlı olurmuydun?" diye sordu.
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:30 pm

Cornelia Ricardinho'nun gözünden yaş geldiğini farketti ve bir mendil verdi ...

'' Böyle olacağını bilseydim hiç sormazdım '' dedi .

'' Hogwarts yarın açılacak olsaydı tabi heyecanlı olurdum ... Düşünsene bir sürü öğrenci ... Yeniler ve eskiler . Ama öğretilecek bilgiler hep yeni ... ''
dedi .

'' Ama sorumlulukları da bize yüklenecek ... Düşünsene Lord Voldermont'un okula döneceğini ? '' diye sordu Ricardinho'ya ...
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:35 pm

Ricardinho mendili kllanmadan Cornelia'ya geri verdi:

"Gerek yok saol"dedi.Sonra diğer sorusunu duydu Düşünsene oula lord.Woldemort geri dönse dediğini duydu sonra:

"Evet bu bizim için çok kötü olur bir sürü kişi ölür ve buda çok üzücü olur düşünsene bütün öğrencileri öldürmüş sadece müdür ile ikimiz kalmışız ona karşı savaşmak için bu bizim için çok kötü olurdu" dedi.
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:49 pm

'' Burada ben dururken kimse ölemez ... Önce beni çiğnemeleri lazım '' dedi Cornelia kendinden emin bir şekilde ...

'' Şu an yeni bir büyü üstünde çalışıyorum ... Bu öyle bir büyü ki nerede olursan ol hemen seni bulup öldürüyor ... Eğer işe yararsa gerçekten de işimize yarayacak . Ama doğru ayarları tutturamıyorum . Hep bir yanlışlık yapıyorum '' dedi Cornelia .
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:54 pm

Ricardinho bu sözleri duydu:

"Hmm güzel bir büyü inşallah en kısa zamanda bulursun bende özel bir güce sahip oldum göstermemi istermisin?"dedi.Sonra garsondan bir kaymak birası daha istedi.
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:56 pm

'' Özel bir güç mü ? Ne ki o '' dedi Cornelia içinden . Meraklanmıştı ...

'' Hmm bak merak ettirdin . Nasıl bir güç bu ? Gösterir misin ? '' dedi Ricardinho'ya Cornelia . Ateş viskisinden bir yudum aldı .
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 5:59 pm

Ricardinho bir anda heyecanlanmıştı.Sonra:

"Pekala göstereyim" dedi.Sonra elini açtı elinde bir elektrik kıvılcımı çıktı sonra o kıvılcım elektrik topu oldu ve Cornelia'ya gösterdi sonra:

"Bu gücü kötüye kullanmıyorum sadece güvenliğimi sağlamak için kullanıyorum" dedi.
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 6:03 pm

'' Whoa süpermiş . Zaten kötüye kullansaydın yolun direkt olarak Azkaban olurdu '' dedi Cornelia .

'' Sonuçta sana kalmış . Her an biri tarafından Azkaban'a tıktırılacağım korkusuyla yaşamak mı yoksa her birini Azkaban'a tıktırabilirim duygusuyla yaşama mı ? Bana kalırsa 2. seçenek en iyisi ''
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 6:07 pm

Ricardinho bu sözleri duydu sonra:

"Evet bencede ikinci seçenek"dedi.Sonra elinde elektrik oluştu bunu Cornelia'ya yöneltti Cornelia çok korkmuştu bana doğru fırlatacak mı? yoksa diye düşündü Ricardinho Elektriği vücudundan geçirdi Cornelia'nın hiç ağrısı kalmamıştı çok rahatlamıştı.
Lily Cornelia Water
Profesör
Lily Cornelia Water

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 7:26 pm

rp out : Birşey anladıysam arap olayım elektrik kimin vücudundan geçti ?
Ricardinho William
Seherbaz
Ricardinho William

MesajKonu: Geri: Sessiz Ve Sakin Bir Masa   Sessiz Ve Sakin Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 10:43 pm

Out:Anlamicak bişi yok elektrik senin vücudundan geçti ağrıların geçti buna göre rp yap Very Happy:D

Sessiz Ve Sakin Bir Masa
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-