| Mola Yerleri(Molla Cafe) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:39 pm | |
| Anna arabasını kenara çekti ve teker teker lastiklerini değiştirdi.Ardından da arkadaşlarıyla başını ordaki cafelerden birine soktu.Oraya oturup sıcak bişeyler içmek onları ısıtabilirdi..Fakat insanlar bir tuhaftılar..Renkleri ten renginden çok ölü birer cesedin rengine benziyordu ve Anna biraz ürkmüştü.Yanlarına gelen kişiye;
"Hot chocolate.." dedi ve arkadaşlarına dönerek;
"Siz ne içersiniz?" diye ekledi. | |
|
| |
Victoria Frances Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:41 pm | |
| Victoria ona da sıcak bir çikolatanın iyi geleceğini düşündü.
- Ben de bir sıcak çikolata alayım Annacım. Herhalde biraz içimiz ısınır . dedi. Ardından cafenin görevlisine dönerek :
- Hot chocolate.. dedi. | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:48 pm | |
| Ardından Ella da sıcak çikolata istediğini görevliye bildirince Anna görevliye isteklerinin bu kadar olduğunu söyledi.Ardından uzaklaşan görevli tezgahın arkasına geçince;
"Arkadaşlar ölümyiyenler burda dikkatli olun..Sakın çaktırmayın..Yavaşça gökyüzüne bakmanız yeterli.." dedi.Ve yavaşça gökyüzünü gösterdi.Dört tane ölümyiyen gökyüzünde geziniyorlardı.Anna Victoria ve Ella'da kapsonlu uzun siyah pelerinler vardı..Şansa bakalım ki ordaki halk da aynı kıyafetleri giyiyorlardı.Belliki Voldemort kasabadaydı ve ölümyiyenleri de yollara planlı olarak bırakmıştı..İşini gerçekten iyi yapıyor diye düşündü Anna.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:51 pm | |
| Victoria gelir gelmez ölümyiyenlerle karşılaşmayı hiç beklemiyordu. Sıcak çikolatasını içerken bir yandan da çaktırmadan hatta neredeyse hiç farkettirmeden gökyüzüne baktı. İşimiz zor olacak diye düşündü. Düşündükleri yüz ifadesinden belli oluyordu. Onun için konuşmaya gerek duymadı. Sıcak çikolatasından bir yudum daha aldı. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:54 pm | |
| Ella da çikolatasından bir yudum aldı. Ve o da yavaşça gökyüzüne baktı. sonra; "Niye hemen işlerini bitirmiyoruz. Eminim bizim burada olduğumuzu bilmiyorlardır." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:55 pm | |
| - BAna kalırsa hepsi bu kadar değil. Ve bence buraya geleceğimizi tahmin ediyorlardır. Şu anda burda olduğumuzu bilmiyorlardır ama tahmin ediyorlardır. O yüzden mutlaka saldırışımıza karşı bir planları vardır diye düşünüyorum . dedi Victoria. | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:55 pm | |
| Anna yüzünü ekşitti ve;
"Umarım bizi farketmezler.." dedi ardından bir yudum çikolata içti ve elleriyle avuçlarına doğru birkaç sihirsi sözcük fısıldadı.Sonra ellerini yüzüne dokundurdu ve yüzünü tamamen kapatınca birkaç dakika öyle durdu.Arkadaşları telaşlanmış gibi görünüyordu fakat sonra Anna ellerini yüzünden çekince Anna'nın yüzünün bambaşka bir hale girdiğini gördüler ve şaşırdılar..Sonra Anna önce Ella'ya dokundu.Ella'nın da yüzü değişmişti.Ardından Victoria'ya da birkaç dakika dokununca yüzleri tamamen değişti ve;
"Artık tanımaları çok daha zor..İki haftalık değişik yüzlere sahibiz.." dedi ve gülümsedi sinsice.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 7:58 pm | |
| Victoria Yavaşca birkaç sihirli sözcükle elinde bir ayna yarattı ve yüzüne baktı. Bambaşka biri olmştu. İnanamıyordu. Bu büyüyü elbette ki biliyordu ama daha önce hiç denememiştüi. anna 'ya bakarak :
- Anna itiraf etmeliyim bu konuda harikasın dedi sessizce ve güldü. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 8:08 pm | |
| Ella da yeni yüzünü beğenmişti. Gülümsedi kendi kendine. Sonra sessizce sıcak çikolatasını içmeye devam etti.
Gidecekleri kasabayı hiç hatırlamıyordu. Ve dolayısıyla endişeleniyordu da.
Ölüm yiyenler orada olduğu için her ihtimale karşı pelerininin içindeki asasını yokladı. Evet, oradaydı ve biliyordu ki asasıyla kendisini koruyabilirdi.
Endişesi biraz daha azalmıştı asasından emin olduktan sonra.. | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 8:16 pm | |
| Anna Ella'ya kaşlarını çattı ve;
"Sakın ters bişeyler yapayım deme Ella..Buraya çatışmak için ya da Voldemort'u yakalamak için gelmedik!Unutma sorumlu olduğumuz bir ailenin canı..En önemlisi anne ve bebek.." dedi hızlı kızgın ve fısıltıyla..Anna ilk defa gözlerini bu kadar belli eden bir yüzle duruyordu..Daha önceleri de yüzünü değiştirdiği olmuştu..Fakat bu güzel bir yüzdü..Anna sonra çikolatasından bir yudum aldı.Derin bir nefes çekti ve nefesini uzun uzun verdi..Ardından Ella'ya dönerek;
"Ella..Onu asla kullanmaya kalkma..Çok zor durumda kalmadıkça onu asla çıkartmıcaz..Unutma zor durum demiyorum..Çok zor durum diyorum..Şuandaki konumumuz emin ol basit bir durum..Zor değil..Kasabaya gidince belki de sisten göremeyeceğimiz çok ölümyiyen olucak gökyüzünde..Ama birşey daha..Ölüm yiyenler kasabayı sarmış olabilirler çünkü onlar sisten etkilenmezler..Sisin çok yukarısında bile yerdeki çakıl taşını görebilirler.." dedi ve sonra;
"Şimdiden eğer onu kullanmaya kalkarsan hem biz ortadan kaldırılmış oluruz..Hem de bebeği alır götürür anneyi de vahşice öldürür Voldemort.." dedi ve sıcak çikolatasından birkaç yudum daha aldı. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 8:24 pm | |
| "Ben sadece kendimden emin olmak istedim. Çünkü bu kasabayı hiç hatırlamıyorum. Ve daha önce yaşamış olduğum bir kasabada ölmeye niyetim yok. Zaten bana saldırılmadıkça ben de kimseye saldırmam. Saldırılsa bile.. Sadece kendimi korurum." dedi Ella sesini alçak ve masum tutmaya çalışarak. Zaten kimseye saldırmaya niyeti yoktu. | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 8:30 pm | |
| Anna gülümsedi ve;
"Kusura bakma biraz sert davranmış olabilirim ama şuanda üçümüz de ince bir ipte yürüyoruz..Hem de bu ip o kadar ince ki.." dedi ve derin bir iç çekti..Ardından;
"Burda veya kasabaya girdiğimiz anda yapabileceğimiz en küçük bir hata hayatlarımızla sonuçlanabilir..Hiç adil olmayan bir ortama sadece üç seherbaz gidiyoruz.." dedi ve sustu..Çikolatasını yudumladı. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 8:37 pm | |
| "Sorun değil. Son derece gergin bir hava. Bundan
etkilenmemek elde değil." dedi Ella gülümseyerek.
Sonra merakla sordu;
"Neden sadece 3 kişi geldik? David'i, Lynne'yi, Lily
Cornelia'yı falan çağırabilirdik. Ve bence onlar gizliliğe engel olmazdı." | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Mola Yerleri(Molla Cafe) Salı Tem. 17, 2007 8:44 pm | |
| Anna Ella'ya gülümsedi ve;
"Engel olurlardı emin ol..Ayrıca zannedersem Lynne bize bir süpriz yapıcak..Çok yakında.." dedi gülümsemesini hiç bozmamıştı..Sonra keyife gelip;
"Diğerleri de ayakbağı olurlardı zaten..Ayrıca düşünsene 6 7 kişi birden geldiğimizi..Muhakkak farkederlerdi.." dedi.Sonra da;
"Hem süprizleri severim bozmayalım lütfen..Öhm öhm.." dedi ve kıkırdadı.Ardından kendisine bakan insanların yüzlerindeki donukluğu görünce titredi.Ve;
"Cidden soğumaya başladı burası hadi arabaya geri dönelim..Biraz ısındık o da bize yeter yine üşümeden ayrılalım..Yolumuzu yarılayabildik sadece..Daha bu kadar daha yolumuz var.." dedi ve ordan arabaya doğru ilerlediler.. | |
|
| |
| Mola Yerleri(Molla Cafe) | |
|