| Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Salı Tem. 17, 2007 8:50 pm | |
| Anna, Victoria ve Ella ile birlikte arabaya binmişti..Arabayı çalıştıran Anna yavaşça başını öne doğru eğerek gökyüzünü gözleriyle kontrol etti..Ölümyiyenleri göremeyen Anna arkadaşlarına dönerek;
"Bizim dörtlü yok kızlar..Hayret..Yakında çıkar kokusu.." dedi sonra da arabayı yola doğru sürdü.. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Salı Tem. 17, 2007 8:54 pm | |
| "Bencede..." dedi Ella. Ama aklı
başka bir yerdeydi. Anna'ya sordu;
"Anna, cafedekilerin tenleri neden beyazdı ve soğuk gibi
görünüyordu? Yani bir ölü bedeni gibi.." | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Salı Tem. 17, 2007 9:03 pm | |
| Anna biraz surat astı ve;
"Onlar bi nevi ölüler zaten..Dikkat edersen menuye baktırtmadım..Getirdiği menuleri geri çevirdim..Çünkü onların menulerini gelirken okudum..Onlar vahşi insanlar..Yabani insanlar..İnsan dışı..Büyücü dışı.." dedi.Sonra da;
"Ben de ürkmedim değil..Tenleri de buz gibi..Hatırlıyosan çikolataları elinden ben aldım da verdim sizlere..Elim değdi de..Cidden berbat bi duygu..Ürperdim.." diye ekledi. | |
|
| |
Victoria Frances Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Çarş. Tem. 18, 2007 5:19 pm | |
| Victoria 'da bu durumdan ürpermişti.
- Cidden lanetli bir kasabaya gidiyoruz ve işimiz çok zor. Ama elimizden geleni yapacağız. dedi. Ve ardından :
- O bebek ve annesi için herşeyi yapacağım. dedi. İçi Voldemort 'a karşı büyük bir kin ve öfke ile doluydu. Kasabaya doğru ilerledikçe hava daha da soğuk oluyordu sanki... | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Perş. Tem. 19, 2007 6:38 pm | |
| Anna yolda giderlerken Ella'nın arka koltukta uyuduğunu gördü..Victoria yanında oturuyordu..Victoria'ya Ella'nın üstünü örtüp örtemeyeceğini sordu ve sonra Victoria üzerini örtünce Ella'nın teşekkür etti.Sonra da Victoria'ya;
"Üşümemen için sihir yap kendine..Sihirli sözcükleri unutmadın değil mi?" dedi sonra da yola bakmaya devam etti..Gökyüzüne bakınca ölümyiyenlerden bikaç tanesini gökyüzünde gördü.Gökyüzünü gösterdi ve;
"Yine karşımıza çıktılar.." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Perş. Tem. 19, 2007 6:40 pm | |
| - Zaten peşimizi hiç bırakmıyorlar. diye isyan etti Victoria. Ama bu mesleği bu yüzden seçtim. Onlarla savaşacağım. Ne pahasına olursa olsun.
Sonra da soğuktan korunmak için birkaç sihirli sözcük söyledi ve bu sayede soğuktan korunmuş oldu. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Cuma Tem. 20, 2007 9:40 am | |
| Ella, Victoria onun üstünü örterken uyanmıştı. Gülümseyerek; "Ben uyurken parti yapmadınız değil mi?" dedi. Sonra esnedi ve arkasına yaslandı. | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Cuma Tem. 20, 2007 1:07 pm | |
| Anna Ella'ya bakarak gülümsedi ve;
"Hiç olur mu??Sensiz parti olmaz..Bak hala yoldayız..Ve yaklaştık sayılır..Tabiki girişe yaklaştık..Havadaki bulutlar simsiyah dikkat ederseniz..Ve yolun iki yanı orman...Nereye kadar uzanıyor bilemicem.." dedi ve sonra;
"Ama şuanda göğü görebiliyorsunuz..Girişten itibaren göğün karanlık bulutlarını da göremicez.." dedi ve titredi.. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Cuma Tem. 20, 2007 5:35 pm | |
| "Şimdiden tüylerim diken diken oluyor." dedi Ella tedirgin bir ifadeyle.
Sonra gökyüzüne baktı ve ölüm yiyenleri farketti;
"Bayanlar; gökyüzündeki ölümyiyenleri farketmişsinizdir umarım. Onlar da kasabaya gidiyor olabilir mi?" | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Cuma Tem. 20, 2007 9:27 pm | |
| Anna güldü ve;
"Kasabadaki arkadaşları yüzden onlara gerek kalmıyor Ella.." dedi ve;
"Voldemort onları belirli yerleri gözetsin diye gruplamış ve bölgelere dağıtmış..Görmüyor musunuz bakın arkaya dikkat ederseniz ellerinizin iç taraflarını ayna yaparak onları görebilirsiniz..Ve biraz ileride de gökte grup var..Gruplaşmış şekildeler.." dedi ve sustu.. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. C.tesi Tem. 21, 2007 8:51 am | |
| Ella, bunun üstüne, ellerine birkaç söz fısıldadı ve ayna haline getirdi. Sonra Anna'nın söylediği yere baktı.
"Haklısın." dedi sonra. "İşimiz çok zor olacak. Voldemort ve onun ölüm yiyenlerinin karşısına sadece 3 seherbaz ve bir de Thameura ile çıkacağız." | |
|
| |
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. C.tesi Tem. 21, 2007 10:19 am | |
| Victoria Ella 'yı onaylarcasına :
- Aynen sana katılıyorum Ella. Zaten ben de böyle düşünüyordum. İşimiz gerçekten zor. Ben bunun üstesinden geleceğimizi tahmin ediyorum. Ama istemediğimiz birşey olursa... Ya da... Victoria cümlenin devamını getiremedi çok tedirgin olmuştu. Yavaşça arkasına yaslandı. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Paz Tem. 22, 2007 9:04 am | |
| "Bu cümlenin devamını getirmene gerek yok Vic. Sanırım hepimiz biliyoruz devamını. Ama onun olmaması için bütün gücümüzle karşı koymalıyız. En azından direnmeliyiz." dedi Ella.
Yüzünün ifadesi birden değişmişti.
Başaracaklarını düşünerek kendisine umut verdi sonra. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Paz Tem. 22, 2007 10:17 am | |
| Victoria bu kadar karamsar olmaması gerektiğini düşündü.
- Sanırım çok karamsar davranıyorum. Zaten hepimiz ihtimalleri biliyoruz. Tekrar dile getirip sizleri tedirgin ettiğim için özür dilerim . dedi Victoria.
Bir daha böyle kötü şeyleri gerekmedikçe dile getirmeyecekti. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Paz Tem. 22, 2007 10:23 am | |
| "Bence böyle yapman daha iyi. Çünkü iyimser oldukça yapacaklarımızın sonuçlarını düşünmeden hareket ederiz. Ve bunun sonucunu da hepimiz biliyoruz. Kısaca; özür dilemene gerek yok bence." dedi Ella.
Sonra gökyüzüne baktı ve ölüm yiyenleri göremedi.
"Offf yine nereye kayboldu bu hamam böcekleri?" diye devam etti sözüne gülerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Paz Tem. 22, 2007 10:28 am | |
| -Umarım bizi farketmezler... diye fısıldadı Victoria.
Arkasına yaslandı ve Anna 'nın arabayı sürüşünü izledi. Arabayı sürdüğü için dikkatini dağıtmak istemiyordu. O yüzden genelde Ella 'yla sohbet ediyordu. Böyle lanetli bir kasabada bir de kazaya sebep olmak istemezdi. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Paz Tem. 22, 2007 10:39 am | |
| "Bencede.. Zaten ne kadar geç farkedilirsek o kadar büyük bir engel oluruz. Ama bu bebeği ele geçiremeyecek. Harry Potter'a yaptıklarının acısını çıkaracağım bu sefer. O bebek bizim tarafımızda olursa elimizde çok büyük bir avantaj olur." dedi Ella. Sonra arkasına yaslandı ve iç geçirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Paz Tem. 22, 2007 10:42 am | |
| -Elbette bebek bizim tarafımızda olacak . dedi Victoria kararlı bir şekilde. Ama sonra sesi söndü ve Umarım... dedi.
Kasabaya bir an önce varıp şu işi biranönce halletmek istiyordu artık. Anna 'ya ne kadar yolumuz kaldı diye sordu ve daha biraz daha yolun olduğunu öğrendi. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Ptsi Tem. 23, 2007 8:39 am | |
| Anna, uzun süredir sessiz görünüyordu.
"Anna? Ne oldu? hiç bu kadar sessiz olmamıştın?" diye sordu Ella biraz tedirginlikle ve biraz da şaka yapar gibi. | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Ptsi Tem. 23, 2007 1:25 pm | |
| Anna arkadaşlarına tam laf söyleyecekken ani bir fren yaptı..Arabadaki hava yastıkları sayesinde Victoria ile başlarını ön cama çarpmamıştı..Anna çok sert bir fren yapmıştı..Hemen arkadaşlarına dönerek;
"Gece yarısı..Ormanda bu kadının da ne işi vardı??Ve şimdi ormanda nereye gidiyor?Gözden de kaybettim.." dedi.Sonra da arkadaşlarının korkmuş yüzlerine bakarak;
"Arkadaşlar o kadını siz de gördünüz..Değil mi?Yani sadece bana görünmüş olamaz..Haha.." dedi.Sonra kendini zorlayarak gülmeye çalıştı.. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Ptsi Tem. 23, 2007 1:34 pm | |
| "Ben... Emin değilim Anna. O sırada sana bakıyordum ve dolayısıyla göremedim. Peki gördüğüne eminsen, tanıyabildin mi?" dedi Ella.
Kadının kim olduğunu çok merak etmişti. Lanetli bir kasabaya giden yoldaki lanetli ormanlardan birinin yanından geçiyorlardı ve Anna, bir kadının ormana girdiğini söylüyordu. "Ben olsam böyle bir çılgınlık yapmam." diye düşündü Ella. | |
|
| |
Anna Steinberg Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Ptsi Tem. 23, 2007 1:43 pm | |
| Anna tırsmıştı..Kendisine baktığı halde bile arkadan öne baktığı için muhakkak kadını görmesi gerekirdi..Anna avuçlarını gözlerine doğru götürdü.Gözlerini ovuşturdu..Sonra da;
"Kadını tanımıyorum..Simsiyah cübbemsi bişey giymişti..Yüzü kapşonundan görünmüyordu..Elleri bembeyazdı..Ben irkildim.." dedi ve titredi..Sonra da;
"Yoksa..Bu kadın gerçekten yok muydu??" dedi.
"Belki de kendimi fazla kaptırdığımdan halisinasyon gördüm.." diye ekledi..Ardından;
"Suskundum çünkü düşüncelerimle cebelleşiyordum..Ve yaklaşık bir on dakika kadar sonra kasabanın girişine gelmiş bulunucaz..Belki de bu halisinasyonlara alışmamız lazım..Kasaba lanetli diye adlandırılıyor..Ve gece yarısı da hiçbir kadın bu lanetli ormana girmez..Birden aniden yol ortasına çıkmaz.." dedi. | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. Ptsi Tem. 23, 2007 1:51 pm | |
| "Belki de kasabaya yaklaştığımız için lanetin etkili olduğu alana girmişizdir. Ve sen de bu yüzden o kadını görmüşsündür. Ve kadının korkunç gibi görünmesi de bu lanetle alakalıdır? Olabilir mi?" dedi Ella.
O da tedirgin olmuştu. Sonra aklına bir düşünce geldi;
"Bu kadın Thameura olamaz değil mi? Yani 7 aile onu dışladığı için gece dışarı çıkar diye düşündüm." | |
|
| |
| Lanetli Kasabaya Doğru Yolculuğa Devam.. | |
|