| Komik Yazılar | |
|
+2Aleera Volerius Lily Cornelia Water 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lily Cornelia Water Profesör
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 32 Localisation : İzMiR Kayıt tarihi : 10/07/07
| Konu: Komik Yazılar Cuma Tem. 27, 2007 5:32 pm | |
| Bilgisayarınız Naciye ye Aşık Olur
Sevgili Naciye;
Seni ram'inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Zipsiz, zapsız olduğun gibi... Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin megahertz'in beni de ateşliyor. Bakışların beni taa derinden scan ediyor. Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ben, seninle evleneceğim Naciye. Evleninceye kadar da söz; sana hiçbir şey insert etmeyeceğim. Evlenmeden önce DR NORTON'dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virus taramasından geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim software'lerle ilişkim olmadı. Senin için hardware'i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir. Naciye, seninle biz çok dvd'ler seyredeceğiz. Sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı rewritable dvd alacağım. Pembe slotlu kasamız, içinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız. Daha sonra da ver elini internet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki, üç hafta sonra karşına yirmibir inch plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin. Akşamları dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacağım. Asla uyku moduna geçmeyeceğim Naciye. Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yıllarda senden biraz tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsın ya açık dikkatli olmanı isteyeceğim. Salonumuzun baş köşesine babamın eski 10 megabaytlık bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanına da 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uyacağız. Birbirimizden fikir download'unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramızda ayrı gayri olmayacak, herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak. O seni istemeye anasını gönderen herifin sitesini crack ettim, anasını da hack edeceğim. Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum seker Naciyecigim. TV kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cd-rom'larla bekliyorum. Ben de sana amazon.com dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile. Nikahımızda da real player çalacak... Home page'indekilere de çok selam, her baytını öpüyorum, CPU'm daima seninle... | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Cuma Tem. 27, 2007 5:32 pm | |
| Bir Kara Fatmanın Günlüğü
Dün gece yine ölümle burun buruna geldim. Kendime bir zarar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar sonra. Biz aksam yemegimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere kadar oturup yatmadilar. Neyse ki konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldilar. Bir süre ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim. Bugün misafirler geldigi için menü çok zengindi. Pasta ve börek kirintilarina bayiliriz. Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfagin isigi yandi ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum. Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti. Benim adim Ismail. Böyle seyler delikanliyi bozar. Hadi beni karimla karistirdin diyelim. Sen ne kadar korkak bir adamsin. Benim kaç katim büyüklügünde olmana ragmen bu bagiris da ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte,sanki ben ona bir şey yapmisim gibi beni kovalamaya basladi. Inanin o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak bardak üzerinde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz. Bazen diyorum ki bu giciklarin misafiri Geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma düssünler..Ama yapamiyorum iste. Ne olursa olsun, ekmek yedigin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir. Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler. Rahmetli kayinbabam ve kayinvalidem beni evlerine kabul etmislerdi. O zamanlar rahattik, çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü. Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolasabiliyorduk. Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak. Riza amcanin durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi. Bu evde rahmetli karisininmis,bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçenegimiz yoktu. Ama daha mutlu ve huzurluyduk. Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti.Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi. Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik. Karsi komsusu Osman Zeki bey bize geldiginde ceketini asmisti. Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik. Ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk. Riza amcanin üç tane oglu vardi ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi. Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar.
Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi. Eve ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu. Adam sonra igrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti. Sanki kendisi çok temizmis gibi. Halbuki tuvaletten çiktiktan sonra ellerini yikamadigina defalarca sahit oldum. Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sıkıp duruyor Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde resmi bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de oynamisti. Ama evlenince mecburen birakti. Çünkü kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi. Bugüne kadar rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi. Ese dosta haber saldik. Kendimize göre bir ev bulur bulmaz tasinacagiz buradan. Belki de sizin evinize yerlesiriz hayat bu belli mi olur? | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Cuma Tem. 27, 2007 5:33 pm | |
| Zeki Öğrenci
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu
olduğundan gidip
üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.
Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada
oturamaz!"
Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..."
Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve
sinavini basarisiz
gecmesi icin elinden geleni
yapmis.
Yanliz
sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde
cevaplamis.
Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis.
Yolda yururken iki torba buldugunu hayal et, birinde akil var,
digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin?
Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..."
Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..."
Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer...
Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine
"öküz"
yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis.
Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor,
imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis. | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Cuma Tem. 27, 2007 5:37 pm | |
| * Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?
* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?
* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?
* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadarmögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam"diye seslenmeye baslarlar?
* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?
* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz?
* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar?
Örn: Su anda 70 milyon bizi izliyor...
* Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?
* Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir."Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözlerbesliginde kendinden geçen baska milletler var midir?
* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?
* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?
* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir?Bir terslik yok mudur?
* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?
* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir?Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir?
* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?
* Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? *
* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir?Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Cuma Tem. 27, 2007 5:40 pm | |
| Erkeklere Dair (SÖZÜMÜZ MECLİSTEN DIŞARI)
*Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlidir.
*Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. En azindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir.
* Erkeklere is yaptirmak için isin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir. "Aman yangin çikmasin" dediginiz anda, erkek, mangalin basina geçer.
* Kel ve zengin olanlara dikkat edin, paranin verdigi hava basmaca kelligin verdigi seksiligi gölgelemesin.
* Erkekler üzerinde mümkün oldugu kadar çok dügme bulunan telefonlari severler. Çok dügme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakiniz ayni masada üç telefon!).
* Erkek sabahlari gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursaniz "Ben" likleri yara alir.
* Bir adamin aynada kendisine bakisindan, bir baskasina ihtimam gösterme potansiyeli olup olmadigini anlarsiniz.
* Topluluk içinde asla bir adama bir sey ögretmeye çalismayin. Erkekleri sadece onlarla basbasa oldugunuzda egitebilirsiniz. Toplum önünde hep her seyi biliyor olurlar.
* Bütün erkekler kirpik kivirma aletinden ürker, yastigin yanina koysaniz tabanca zannediyorlar.
* "Iliskimiz hakkinda biraz konussak" lafi kadar erkegin kaninin donduran baska cümle yoktur.
* Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder, çogu degildir.
* Bir erkek asla kadinlarin mayo satin almasinin neden bu kadar vakit aldigini kavrayamaz.
* Erkekler kendilerinin de alisveristen nefret ettiklerini bildiklerinden magazalarda "Erkekler" bölümü hemen giris kapisinin yanindadir.
* Dört adam yanyana geldiginde spor konusur, dört kadin yanyana geldiginde erkekleri konusur.
* Bir erkek hiç bir ask filmini ikinci kez izlemez.
* Kadinlar "Onu gerçekten seviyor muyum, mutlu olur muyum" diye düsünürken erkekler "Bu arabanin 240 bastigi dis görünüsünden de belli oluyordur, degil mi" türü düsüncelere dalarlar.
* Eger bir erkek "Seni ararim" dedikten sonra aramamissa... Telefon numarasini kaybettiginden veya öldügünden degil, görmek istemediginden aramiyordur.
* Kocanizi tenis maçinda yenerseniz aksama sirtini dönerek uyur.
* Erkek sevgilinizi onun kalbini kirmadan terketmek istiyorsaniz "Senden çocuk sahibi olmak istiyorum" diyerek hedefe kestirmeden ulasabilirsiniz.
* Pantalonunun altina body giymis bir kadinin tuvalette çektigi sikintiyi sadece, üzerinde kayak kiyafeti varken sikisan adam anlar.
* Karisina "Kilo aldin" diyen adam, kendi durumunu -gözünüzün içine bakarak- "Bu pantalon yikanirken daralmis" diye açiklar.
* Erkegin algilamasi o kadar zayiftir ki agir çekimde tekrari görmedikçe golün nasil atildigini anlamaz.
* Genelde klasik müzik dinlemeyi seven erkekler yere tükürmez.
* Erkek herseyi unutur, kadin herseyi hatirlar.
* Erkeklere psikanaliz yapmasi çok daha kolaydir çünkü hiç çikmadiklarindan çocukluklarina dönmeleri gerekmez. | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Cuma Tem. 27, 2007 5:41 pm | |
| Şiirlerimiz de Chat'e uydu
*Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim
*Sessiz,can sıkıntılı bir ortamda vazcaydım bilgisayarımı iş için kullanmaktan. *Ve artık bilgisayarımda "Başlangıç" a ilave edilmişti Chat odam. *Ben seninle bir gün o odada chat yapma ihtimalini sevdim.. *Sana şiirler biriktiriyordum "Belgelerim" klasöründe.. *Ama sen yoktun... *Ben, senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim.
*Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın *ICQ da Online olma ihtimalini sevdim *Password ü yazmamla başlayan. *Ömrümün en uzun *Ömrümün en kısa *Ömrümün en çocuk *Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum *Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun ..
*Ben senden Email alma ihtimalini sevdim. *Ben seninle bir gün okullara 200 metreden uzak bir netcafede, *Ben seninle ofisteki kalabalığın ortasındaki masamda , *Ben seninle kimsenin bilmek zorunda olmadığı sessiz odamda, chatte olma ihtimalini sevdim *Ben seni hiç sevmedim ki. *Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim.
*Ben seni hiç sevmedim ki.. *Yorgun akşamlarda yaptığımız chat leri sevdim *Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim *Bir de yıldızları sevdim *Download alanlarından gelip bilgisayarımda durdular. *Ben seni hiç sevmedim ki.
*Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim *Taşları sevdim başıma vurduğunda *Ağlamayı sevdim disconnect olduğumda *Yalnız olduğumu anladığımda *Odayı yeniden kurmayı sevdim *Ben sen hiç sevmedim ki.
*"Kuş" lara caps lock u öğretmeni sevdim *Action larla konuşmanı. *İnsana hatırlatmanı ; *Chat in bir adının da "geyik" olmadığını. *Ben seni hiç sevmedim ki.
*Düştüğün zaman *Düşmeni sevdim *Serveri sevdim geldiğin zaman *Kalmanı sevmedim; *Korkuyordum sana alışmaktan.. *Yine de sevdim gülümsemeyi "bye" deyip ayrılışının ardından.
*Ben seni hiç sevmedim ki. *Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim.. *Ben chat'lersem adam gibi chat'lerim | |
|
| |
Aleera Volerius Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Komik Yazılar Cuma Tem. 27, 2007 6:12 pm | |
| çok güzel olmuş | |
|
| |
| |
| |
Lynne Flora Water Okul Müdürü
| |
| |
| |
| |
Harry Wilson Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Komik Yazılar C.tesi Tem. 28, 2007 12:55 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Victoria Frances Seherbaz
| Konu: Geri: Komik Yazılar Ptsi Tem. 30, 2007 1:28 pm | |
| ( topic kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum ) KADINLAR TEKNİK DİREKTÖR OLURSA Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol!
Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana...
Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur!
* Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben...
* Takımda bir uğursuzluk var. Geçen ay kahve falında görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin.
* Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım.
* Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek…
* Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda çeşit olsun.
* Aloo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?
* Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar?
* Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun?
* Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Ptsi Tem. 30, 2007 1:31 pm | |
| ÖĞRENCİ MARŞI ( benle bi ilgisi yok ) Korkma ,bu sınıf toptan kalacak Sınavlarda hep sana yardımcı olacak Birler ,ikiler karnede parlayacak Onlar senindir hocam ,senin eserindir ancak. Çatma kurban olayım çehreni ey nazlı baba Kahraman evladına bir gül ne bu öfke bu ceza Olsun senin uğruna bu canım feda . . . Haklıdır derslerden kalan öğrenci daima. Ben ezelden beridir ZAYIF aldım zayıf alırım Hangi hoca bana beş vermiş şaşarım Ben her gün zayıflarla yatıp kalkarım Yırtarım karnemi aileme göstermem atarım Karnemin tamamını sarmışsa bütün birler Benim iman dolu hocalarım sonra bana ne derler ! Evdekiler her gün beni kötüleyip üzerler Bu zayıflar ne deyip üzerime yürürler Arkadaş !Karneni zayıflara uğratma sakın Biraz çalış bitsin bu alın yazın Bundan sonra beş almak senin hakkın Alışırsın beşlere belki yarın belki yarından da yakın Aldığın birleri "not" diyerek geçme tanı Düşün sınıftaki onlarca beş alanı Sen tembel öğrencisin incitme yazıktır babanı Verme karneni babanı verseler dünyaları Kim bu beşlerin uğruna olmaz ki feda Karneyi sıksan fışkıracak "bir" bir daha Söylemese , karnemdeki birleri hocalarım babama Etmese bir dolu karnemden beni herkesin yanında Ruhumun hocalardan isteği beş almaktır emeli Değmesin yazılıma hocaların kırmızı kalemi Bu birler ki karnemin temeli Ebedi karnemin üstünde benim inlemeli O zaman annemle babam kırarsa kafamı Her birimden dolayı yerim çehreme tokatı Fışkırır sicim gibi gözlerimden göz yaşları İşte o zaman hapis olurum çıkamam dışarı Yok ol artık önümden ey şanlı karne Dönsün artık karnemdeki bütün birler beşe Yer verme karnede artık birlerle Hakkındır senin de sevinmek karnede Hakkındır!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Ptsi Tem. 30, 2007 1:37 pm | |
| Bilgisayar Kapanıyor
* oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya!
* kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın...
* gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et,
* windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın...
* bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik... yarın gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... brovaoooo
* "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.."
* bu kadar.. dağılabilirsiniz...
* beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum
* bugünü de kazasız belasız atlattın
* verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz
* bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz...
* "yedeklemişsindir inşallah.. hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan.. eheh"
* niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik!
* bana biraz daha fazla ilgi göster ve dinlenmeme izin ver.
* her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum.
* müsadenle kaçıyorum, sahip.
* tekrar bekleriz efendim..
* "boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini"
* bunu saymayız yine bekleriz.
* 26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin.. afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın.. giyin,makyaj yap ve dışarı çık!!!!! (badanalı güzel )
* bi daha acılırsam çok beklersin açılmam...
* e bana müsade artık | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Ptsi Tem. 30, 2007 1:43 pm | |
| Webcam Diyalogları
Kamera açan kız çirkinse .... insanın çirkini güzeliyle dalga geçilmez ama geyik buya Farzedin ki msnde bir kızla konuşuyorsunuz.Ve kamera muhabbetine sıra geldi. Kamera açıldı ve bi baktınız kız çirkin mi çirkin ... Bu olay karşısında olası diyaloglar
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil !
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle
Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ?
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım!
Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ?
Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi !
Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan !
erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevrimdışı olmuş ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Ptsi Tem. 30, 2007 1:48 pm | |
| Bush ve Şöförü
MUTLAKA OKUYUN
George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla şoförüne şöyle der:
"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner. Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der.
Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der.
Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir.
Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim: Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü! | |
|
| |
Angela Sandersan Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 55 Localisation : sen bilmezsin boşver Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Komik Yazılar Ptsi Ağus. 27, 2007 10:48 am | |
| süpermiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Yazılar Ptsi Ağus. 27, 2007 12:46 pm | |
| Zuhahaha kopma ötesi bir olaya tanık oldu ablam şimdi ... | |