Lynne & Vincent Sweet Cafe'den buraya cisimlendiler.İkisi de yorgundu..Uykuya ihtiyaçları vardı..Yattılar Vincent sevgilisine ve aynı zamanda biricik karısına sarıldı...Onun bu masum yatışını çok seviyordu...Onu boynunun altından öptü...Sonrada ona sarılıp gözlerini kapadı...Lynne bundan rahatsız olmamıştı...Gözlerini açtı...Vincent'in ona sarıldınığını hissedip görünce hemen gözlerini tekrar kapadı ve gülümsedi.Vincent ona sarılmıştı ve saçlarını okşuyordu...Bir süre sonra uyuya kaldı....
Sabah kalktığında Lynne hala yatıyordu.Onu uyandırmadan mutfağa gitti...Sihirsiz birşeyler hazırlamak istiyordu ona...Biraz birşeyler koydu tepsiye...Sonra omlet yaptı...Taze portakal suyu sıktı ve eşine getirdi onun önüne koydu...Beraber kahvaltı yaptılar..Tepsiyi sihirle mutfağa yolladı Vincent sonra eşinin dudağına küçük bir öpücük kondurdu ve ona, "Günaydın canım" dedi.Sonra gülümseyerek devam etti, "Hergün böyle kalkmak istermisin?İstersen hergün seni böyle kaldırabilirim...Sana pek zaman ayıramıyordum bu günlerde biliyorsun...Sana zaman ayırmak istiyorum birtanem...Seni seviyorum ama şimdilik gitmem lazım." dedi.Sonra ona sarıldı.Güzel eşine bir jest daha yapmak istiyordu sihirsiz...Bu yüzden onun dudağına bir öpücük daha kondurdu...Sonra ona, "Hoşçakal hayatım" dedi."Belki beni biryerde bulursun belkide Sweet Cafe'de...Oralara uğra" dedi.Göz kırptı ve oradan cisimlendi Vincent....