| Biraz Huzur... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Biraz Huzur... Salı Tem. 10, 2007 10:28 am | |
| Ella seherbazların kaldığı bu köşke geldi. Kendisine bir kaymakbirası aldı ve oradaki koltuklardan birine oturdu. Birasını içerken Gelecek Postasını okumaya başladı. Voldemort ya da ölüm yiyenlerle ilgili hiç haber yoktu. "Kesin yine birşeyler planlıyorlardır." diye düşündü kendi kendine. Çünkü ne zaman bir ses çıkmasa, arkasında haince planlar yatıyordu. Sonra, bunları düşünerek canını sıkmamaya karar verdi ve gazetedeki haberleri okumaya devam etti. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Salı Tem. 10, 2007 10:44 am | |
| David biraz dinlenmek için seherbazların kaldığı köşkün kapısında gözüktü.İçeride sadece bir bayan vardı.Gazete okuyordu.Oda kenarda bir koltuga oturdu.Çok yorgundu.Bugün bayağı çalışmıştı.İçinden düşünüyordu."Voldemortla acaba karşılaşırmıyım?O iğrenç yüzünü görmeyi hiç istemiyorum.Ama onu yok etmeyide cok istiyorum"diye fısıldandı.Suratını iyice ekşitti.Sonra nazikce bayandan gazeteyi istedi... | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Salı Tem. 10, 2007 10:53 am | |
| Ella, birisinin geldiğini farketti. Gazeteyi ona verdikten sonra; "Siz de seherbazsınız galiba. Adım Ella, Ella Spare." dedi gülümseyerek. Sonra karşısındaki bayın da kendisini tanıtmasını beklerken birasından bir yudum daha aldı. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Salı Tem. 10, 2007 11:52 am | |
| "Bende David tanıstıgıma memnun oldum" dedi david gazeteyi alarak oturdugu yere geri gitti..... | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Salı Tem. 10, 2007 1:01 pm | |
| David gazeteyi okuduktan sonra "Teşekkür ederim"deyip gazeteyi yerine bırakıp dışarı çıktı... | |
|
| |
Ella Spare Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Salı Tem. 10, 2007 4:58 pm | |
| Ella da kalan kaymakbirasını bitirdi ve Magical River'a gitmek için dışarı çıktı. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Çarş. Tem. 18, 2007 9:28 pm | |
| David hızlıca merdivenlerden inerek seherbazların hep birlikte oturduğu yere indi.Fakat kimse yoktu."Neyse"deyip Mozza capri'ye cisimlendi..... | |
|
| |
Ricardinho William Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Ptsi Tem. 23, 2007 8:37 am | |
| Ricardinho buraya geldi kimse yoktu sessizlik ve yalnızlığı seviyordu bir koltuğa oturdu.Canmı çok sıkılıordu canı biraz adrenalin istiyordu.İçinden:
"adrenalin için nersini bulabilirim?" diye düşünüyordu.Birden aklına bağaran baraka geldi ve direk bağaran barakaya cisimlendi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Ptsi Tem. 23, 2007 8:56 am | |
| Ricardinho bağaran barakadan ölüm yiyenle cisimlendi ölüm yiyeni yere attı.Ve koltuğa oturup: "birazdan arkadaşlarım gelecek sana gününü göstereceğiz" dedi.Ve bir arkadaşının gelmesini bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Ptsi Tem. 23, 2007 9:03 am | |
| Ricardihno ayak sesleri duydu.Ve ölüm yiyene dönüp:
"işte bir arkadaşım geliyor" dedi ve David'in geldiğini duydu David'e işte bir ölüm yiyen hemen öldürmeyelim biraz acı çektirelim olurmu?" dedi. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Ptsi Tem. 23, 2007 9:46 am | |
| David"Olur.Bana uyar." dedi ve ardından "Crucio" diye bağırdı.Ardından ölüm yiyen acı içinde yerde kıvrınmaya başladı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Ptsi Tem. 23, 2007 9:50 am | |
| Riacrdinho ölüm yiyene dönüp:
"Wingardium Leviosa" dedi.Ölüm yiyeni havaya kaldırdı.Ve asaını aniden yere eğdi ölüm yiyen yere düştü.Ricardinho David'e dönerek:
"final" dedi.Ve Ölüm yiyene dönüp:
"Avada Kedavra"dedi ve ölüm yiyen öldü.Ricardinho davide bakıp:
"Ben odama gidiyorum biraz uyuyacağım" dedi ve odasına cisimlendi. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Biraz Huzur... Ptsi Tem. 23, 2007 10:03 am | |
| "Tamam"dedi David.Sonra david ölümyiyenin cesedini bağaran baraka'ya bırakıp geri odasına döndü... | |
|
| |
| Biraz Huzur... | |
|