Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lynne nerdesin!!!

+4
Victoria Frances
Lily Cornelia Water
Ella Spare
David Saylor
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Vincent Water
Okul Müdürü Yardımcısı
Vincent Water

Lynne nerdesin!!! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Lynne nerdesin!!!   Lynne nerdesin!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ağus. 12, 2007 9:33 pm

Very Happy Saol seninkide Very Happy MÜJDEMİ İSTEREM:

ÇARŞAMBA GÜNÜ LYNNE GELİYOR LÜTFEN ARTIK DAİMİ OLUN!!!
Lynne Flora Water
Okul Müdürü
Lynne Flora Water

MesajKonu: Geri: Lynne nerdesin!!!   Lynne nerdesin!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 17, 2007 9:20 pm

Evet..Birzamanlar sevgilim olan Vincent..Şimdiyse sadece bir sahtekar olduğunu anlıyorum..Gerçekten sevdiysem de onu,olmadı işte..Hani derler ya sevmek yürek ister..Hani derler ya sevmek emek ister..Ben hazırdım herşeye ama o değildi..Şimdi de banlı bulunmakta..Hepinize duyrulur..Vincent diye biri yok artık..Birçok üyelikli bu arkadaşımız artık aramızdan sonsuza kadar dışlanmıştır..

Keşke böyle olmasaydın..Yani sahtekar..Ben seni severdim o zaman..Herşeyini severdm..Ama sahtekarlığı asla!İkimiz de çok güzel çok iyi olmayabiliriz ama yüreklerimiz vardı diye düşünmüştüm..İnsan kendisi neyse başkasını da öyle sanır ya..Hani sanar ya işte..Öyle bir an seni öyle sanmışım..Ben gibi hatta ben öyle bi sanmışım ki,seni benden de öte yapmışım vincent..Şimdiyse şu yazdığın yazılara bakıyorum da..İçimde buruk bir gülümseme hissediyorum..Yüzüme de taşıo..Keşke bu yazıların kadar yürekli ve içten olabilseydin..Kendine yazık ettin..Ve benim duyduğum aşka da yazık ettin..Yazıklar olsun sana..Lanetler olsun tanıştığımız güne..Yalancı sahtekar dolandırıcı huyuna lanetler olsun..Keşke hep iyi olabilseydin..Allah büyük SERGEN!Allah büyük...Kul hakkıyla cennetine sokmuyor hiçbir kulunu RABBİM!..Seni de sokmayacak buna emin olabilirsin!!..

Lynne Flora Water
https://sihirlihogwartsim.yetkin-forum.com
Thora Birch
Slytherin Öğrencisi
Thora Birch

MesajKonu: Geri: Lynne nerdesin!!!   Lynne nerdesin!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 17, 2007 9:34 pm

Canım benim onun gibi biri için az bile yazmışsın...Seni hiç bir zaman haketmedi...Burda yazılanların hepsini hakediyor...Belki çokta hakkım yok onun üstünde ama benimde hakkım helal değil ona...Yaptığı hiç birşey yanına kalmaz...Sen merak etme...Elbet bir gün hesabını sorarız...İçini rahat tut tatlım...Seni seviyoruz...Yanındayız... Wink
Vincent Water
Okul Müdürü Yardımcısı
Vincent Water

MesajKonu: Geri: Lynne nerdesin!!!   Lynne nerdesin!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 17, 2007 9:49 pm

LYNNE...HERZAMAN SEVDİM...SEVMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİM...
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Lynne nerdesin!!!   Lynne nerdesin!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 18, 2007 7:06 pm

Arkadaşlar geri döndüm ama tek bi kişi için döndüm BESTE ABLAM İÇİN.Ben Beste ablamı üzeni mahvederim demiştim ve SERGEN SENİN PEŞİNİ BIRAKMIYACAĞIM BUNDAN HABERİN OLSUN ANLADINMI BENİM ADIM SERCANSA BENDE SENİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM......
Thora Birch
Slytherin Öğrencisi
Thora Birch

MesajKonu: Geri: Lynne nerdesin!!!   Lynne nerdesin!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 18, 2007 11:00 pm

David Saylor demiş ki:
Arkadaşlar geri döndüm ama tek bi kişi için döndüm BESTE ABLAM İÇİN.Ben Beste ablamı üzeni mahvederim demiştim ve SERGEN SENİN PEŞİNİ BIRAKMIYACAĞIM BUNDAN HABERİN OLSUN ANLADINMI BENİM ADIM SERCANSA BENDE SENİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM......
süpersin bende yanındayım... lol! Wink

Lynne nerdesin!!!
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Lynne Flora & Vincent Water's Room