Evet..Birzamanlar sevgilim olan Vincent..Şimdiyse sadece bir sahtekar olduğunu anlıyorum..Gerçekten sevdiysem de onu,olmadı işte..Hani derler ya sevmek yürek ister..Hani derler ya sevmek emek ister..Ben hazırdım herşeye ama o değildi..Şimdi de banlı bulunmakta..Hepinize duyrulur..Vincent diye biri yok artık..Birçok üyelikli bu arkadaşımız artık aramızdan sonsuza kadar dışlanmıştır..
Keşke böyle olmasaydın..Yani sahtekar..Ben seni severdim o zaman..Herşeyini severdm..Ama sahtekarlığı asla!İkimiz de çok güzel çok iyi olmayabiliriz ama yüreklerimiz vardı diye düşünmüştüm..İnsan kendisi neyse başkasını da öyle sanır ya..Hani sanar ya işte..Öyle bir an seni öyle sanmışım..Ben gibi hatta ben öyle bi sanmışım ki,seni benden de öte yapmışım vincent..Şimdiyse şu yazdığın yazılara bakıyorum da..İçimde buruk bir gülümseme hissediyorum..Yüzüme de taşıo..Keşke bu yazıların kadar yürekli ve içten olabilseydin..Kendine yazık ettin..Ve benim duyduğum aşka da yazık ettin..Yazıklar olsun sana..Lanetler olsun tanıştığımız güne..Yalancı sahtekar dolandırıcı huyuna lanetler olsun..Keşke hep iyi olabilseydin..Allah büyük SERGEN!Allah büyük...Kul hakkıyla cennetine sokmuyor hiçbir kulunu RABBİM!..Seni de sokmayacak buna emin olabilirsin!!..
Lynne Flora Water