| Ortalardan Boş Bir Masa | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lynne Flora Water Okul Müdürü
| Konu: Ortalardan Boş Bir Masa Ptsi Tem. 09, 2007 10:14 pm | |
| | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:06 pm | |
| David ortadaki boş masayı görüp hemen oraya oturdu.Garson'u cagırıp "Bana bir kaymak birası lütfen"dedi.Victoria'yı cok seviyordu."Keske oda burda olsaydı" diyordu icinden.O anda kapıda birisi göründü.Tanıdık bir yüzdü.O yüzü görmesiyle ici ısınmıştı... | |
|
| |
Victoria Frances Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:08 pm | |
| Victoria kapıdan girdiği anda David 'i gördü. İçini hoş bir mutluluk duygusu kapladı. Gidip David 'in masasına oturdu. Ceketi sandalyenin arkasına astı. David 'e dönerek :
- Merhaba bugün nasılsın ? diye sordu. Bir yandan da David 'e bakıyordu. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:14 pm | |
| "İyiyim aşkım.Sen nasılsın?"dedi ve "Bugün çok şık giyinmişsin. O güzelliğini dahada pekiştirmişsin"dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:16 pm | |
| Victoria David 'in böyle iltifat etmesine çok memnun olmuştu.
- Teşekkür ederim canım iltifatların beni şımartıyor dedi Victoria ve David 'e bakıp hafifçe gülümsedi. Arıdndan :
- Sen de bugün çok hoşsun... diye ekledi.
-Eee... Ne içsek ? Ben şöyle soğuk bir kaymakbirası alacağım sen ne alırsın ? diye sordu Victoria ve bir garson çağırdı. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:20 pm | |
| "Saol"dedi ilk önce David.Sonra "Ben söyledim zaten"dedi David ona gülümseyerek.Sonra "Nasıl gidiyor hayatın?"diye sordu David ve ayrıca ekledi "Bizim için açılan yeri beğendinmi?"diye ikinci sorusunuda yöneltti sevgilisine... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:26 pm | |
| Victoria gülümseyerek garsona bir bardak kaymakbirası söyledi.
- Bence bizim açılan yer çok hoş dedi. Çok beğendim . Hayatım da iyi gidiyor işte her zamanki gibi. Ama şu Voldemort ve bebek konusu biraz karıştırıyor işi. Neyse şimdi burda da iş konuşmayalım zaten elinde sonunda Voldemort 'u yakalayacağız dedi . Az sonra kaymakbirası gelmişti. Bir yudum aldı ve o anki sıcağa çok iyi geldiğini düşündü. Çünkü dışarıda aşırı bir sıcak vardı. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:32 pm | |
| David sordu"Voldemort konusunu biliorum ama bu bebek konusuda nedir?"dedi ve cevabı bekledi.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:39 pm | |
| - Ben de tam olarak bilmiyorum . Bana da Anna söyledi. Sanırım kimse tam olarak neler olduğunu bilmiyor . diye cevap verdi Victoria. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Perş. Tem. 12, 2007 6:43 pm | |
| "Buralarda çok kötü şeyler oluyor.Geçen günkü olayda ölüm yiyen'in bana saldırdığını biliyorsun sanırım.Giderken bir zarf götürmüş yanında.Sanırım bir şeyler planlıyorlar.Bu olayın peşine düşmeliyiz.Yakında bir toplantı yapmamız hiçte kötü olmaz bence.Sihir bakanlığıyla bir görüşelim." dedi.Bir yudum aldı kaymak birasından... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa C.tesi Tem. 14, 2007 9:23 am | |
| - Evet bir toplantı bence de iyi olur. Ama sanırırm sihir bakanlığı bu aralar olayların dışında kalmayı tercih ediyor. Bize pek yardımcı olduğunu söyleyemeyeceğim. dedi Victoria. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa C.tesi Tem. 14, 2007 10:28 am | |
| "Haklısın"dedi David "O zaman kendi aramızda bir zaman belirleyelim o zamanda toplantımızı yapalım"dedi ve Victoria'nın onaylaması için sordu"Nasıl bir fikir"dedi.David icin Victoria'nın görüşleri önemliydi.Nede olsa sevgilisiydi.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa C.tesi Tem. 14, 2007 2:50 pm | |
| - Evet tabi ki bencede bir toplantı çok iyi olur. Ama böyle kendi başımıza bir karar alamayız. Diğerlerine de sormalıyız bence. dedi Victoria. | |
|
| |
David Saylor Seherbaz
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Paz Tem. 15, 2007 9:05 am | |
| "Demek istediğim hepimiz birlikte karar alıp ona göre yapalım" ve "Artık geç oldu Victoria kalksak iyi olur" dedi David... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa Ptsi Tem. 16, 2007 5:47 pm | |
| Victoria David 'e bakarak :
- Peki canım nasıl istersen... dedi ve masadan kalktı. | |
|
| |
| Ortalardan Boş Bir Masa | |
|