Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ortalardan Boş Bir Masa

3 posters
YazarMesaj
Lynne Flora Water
Okul Müdürü
Lynne Flora Water

Ortalardan Boş Bir Masa Empty
MesajKonu: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2007 10:14 pm

...
https://sihirlihogwartsim.yetkin-forum.com
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:06 pm

David ortadaki boş masayı görüp hemen oraya oturdu.Garson'u cagırıp "Bana bir kaymak birası lütfen"dedi.Victoria'yı cok seviyordu."Keske oda burda olsaydı" diyordu icinden.O anda kapıda birisi göründü.Tanıdık bir yüzdü.O yüzü görmesiyle ici ısınmıştı...
Victoria Frances
Seherbaz
Victoria Frances

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:08 pm

Victoria kapıdan girdiği anda David 'i gördü. İçini hoş bir mutluluk duygusu kapladı. Gidip David 'in masasına oturdu. Ceketi sandalyenin arkasına astı. David 'e dönerek :

- Merhaba bugün nasılsın ? diye sordu. Bir yandan da David 'e bakıyordu.
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:14 pm

"İyiyim aşkım.Sen nasılsın?"dedi ve "Bugün çok şık giyinmişsin. O güzelliğini dahada pekiştirmişsin"dedi...
Victoria Frances
Seherbaz
Victoria Frances

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:16 pm

Victoria David 'in böyle iltifat etmesine çok memnun olmuştu.

- Teşekkür ederim canım iltifatların beni şımartıyor dedi Victoria ve David 'e bakıp hafifçe gülümsedi. Arıdndan :

- Sen de bugün çok hoşsun... diye ekledi.

-Eee... Ne içsek ? Ben şöyle soğuk bir kaymakbirası alacağım sen ne alırsın ? diye sordu Victoria ve bir garson çağırdı.
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:20 pm

"Saol"dedi ilk önce David.Sonra "Ben söyledim zaten"dedi David ona gülümseyerek.Sonra "Nasıl gidiyor hayatın?"diye sordu David ve ayrıca ekledi "Bizim için açılan yeri beğendinmi?"diye ikinci sorusunuda yöneltti sevgilisine...
Victoria Frances
Seherbaz
Victoria Frances

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:26 pm

Victoria gülümseyerek garsona bir bardak kaymakbirası söyledi.

- Bence bizim açılan yer çok hoş dedi. Çok beğendim . Hayatım da iyi gidiyor işte her zamanki gibi. Ama şu Voldemort ve bebek konusu biraz karıştırıyor işi. Neyse şimdi burda da iş konuşmayalım zaten elinde sonunda Voldemort 'u yakalayacağız dedi . Az sonra kaymakbirası gelmişti. Bir yudum aldı ve o anki sıcağa çok iyi geldiğini düşündü. Çünkü dışarıda aşırı bir sıcak vardı.
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:32 pm

David sordu"Voldemort konusunu biliorum ama bu bebek konusuda nedir?"dedi ve cevabı bekledi....
Victoria Frances
Seherbaz
Victoria Frances

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:39 pm

- Ben de tam olarak bilmiyorum . Bana da Anna söyledi. Sanırım kimse tam olarak neler olduğunu bilmiyor . diye cevap verdi Victoria.
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 6:43 pm

"Buralarda çok kötü şeyler oluyor.Geçen günkü olayda ölüm yiyen'in bana saldırdığını biliyorsun sanırım.Giderken bir zarf götürmüş yanında.Sanırım bir şeyler planlıyorlar.Bu olayın peşine düşmeliyiz.Yakında bir toplantı yapmamız hiçte kötü olmaz bence.Sihir bakanlığıyla bir görüşelim." dedi.Bir yudum aldı kaymak birasından...
Victoria Frances
Seherbaz
Victoria Frances

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimeC.tesi Tem. 14, 2007 9:23 am

- Evet bir toplantı bence de iyi olur. Ama sanırırm sihir bakanlığı bu aralar olayların dışında kalmayı tercih ediyor. Bize pek yardımcı olduğunu söyleyemeyeceğim. dedi Victoria.
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimeC.tesi Tem. 14, 2007 10:28 am

"Haklısın"dedi David "O zaman kendi aramızda bir zaman belirleyelim o zamanda toplantımızı yapalım"dedi ve Victoria'nın onaylaması için sordu"Nasıl bir fikir"dedi.David icin Victoria'nın görüşleri önemliydi.Nede olsa sevgilisiydi....
Victoria Frances
Seherbaz
Victoria Frances

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimeC.tesi Tem. 14, 2007 2:50 pm

- Evet tabi ki bencede bir toplantı çok iyi olur. Ama böyle kendi başımıza bir karar alamayız. Diğerlerine de sormalıyız bence. dedi Victoria.
David Saylor
Seherbaz
David Saylor

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePaz Tem. 15, 2007 9:05 am

"Demek istediğim hepimiz birlikte karar alıp ona göre yapalım" ve "Artık geç oldu Victoria kalksak iyi olur" dedi David...
Victoria Frances
Seherbaz
Victoria Frances

MesajKonu: Geri: Ortalardan Boş Bir Masa   Ortalardan Boş Bir Masa Icon_minitimePtsi Tem. 16, 2007 5:47 pm

Victoria David 'e bakarak :

- Peki canım nasıl istersen... dedi ve masadan kalktı.

Ortalardan Boş Bir Masa
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sessiz Ve Sakin Bir Masa